Skin needling Skinrolla

Model 3 Face W0 W6 W12 W18

De Medik8 Titanium Dermaroller is een handig hulpmiddel met verschillende toepassingen: het kan worden gebruikt voor de behandeling van diverse huidproblemen, waaronder rimpels, littekens (al dan niet door acne veroorzaakt), hyperpigmentatie, cellulitis en striae.

Het is een cilindervormig vat met daarop titanium micronaaldjes die de bovenste huidlagen doorboren zonder schade of bloedingen te veroorzaaken. Dankzij deze uiterst nauwkeurige techniek om tunneltjes in de huid te maken, is een veel grotere absorptie mogelijk van Medik8 serums en crèmes. Verder kan de Titanium Dermaroller ook het zelfherstellende en regenererende vermogen stimuleren, aangezien het de genezingsreactie van de huid bevordert.

De medische Dermaroller bevat naaldjes tussen 0,2 en 3mm lengte, die over de huid gerold worden. Hierdoor ontstaan duizenden microscopische kanaaltjes in de huid, door de opperhuid heen tot in de lederhuid. Voor de gevoelige huid rondom de ogen en mond wordt gebruik gemaakt van Dermastamp. De huid zal hierop direct reageren, want de huid wil uiteraard herstellen. Een enorme acitviteit aan celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastine vezels is het gevolg. De textuur van de huid verandert al na enige dagen en zal na 3-6 weken op zijn top zijn. Ook dan pas kan een eventuele vervolgbehandeling plaatsvinden. Het advies is 2-3 behandelingen voor het optimale resultaat, maar ook na 1 behandeling heb je echt al enorm resultaat. Bij diepere littekens kan dit mogelijk 5 behandelingen nodig zijn.

De huid zal direct na de behandeling wat rood en gevoelig zijn. Binnen 12-18 uur is dit weer hersteld. De eerste dagen zul je je huid wat vaker moeten hydrateren en uiteraard beschermen met een sunblock, welke je meekrijgt bij een kuur behandeling. Wil je de roodheid wat wegwerken, dan kan dit gemakkelijk met een zuivere minerale make-up.

Medik8 Dermaroller Prijs

1ste Dermaroller behandeling incl roller        120.00
Vervolg dermaroller behandeling    80.00
Dermaroller kuur 6x 520.00
Microdermabrasie Behandeling   75.00
Microdermabrasie 3x kuur 215.00
Microdermabrasie 6x kuur 405.00