Prijslijst

Behandelingen Medik8

Gratis intake gesprek tijdens de eerste afspraak voor een Medik8 Peels, Medik8 Dermaroller, microdermabrasie behandeling.

Afbeelding1Medik8  basis behandeling 60 min     € 60.00

In deze behandeling wordt de huid intensief gereinigd met een fruitzuur peeling waar we intensief we de huid gaan polijsten. Een heerlijke gezichtsmassage met intensief hydraterend masker en verder word de gehele behandeling van uw huid behandeld met Medik8 serums die aansluiten op uw huid type.

 

Medik8 Acne behandeling incl licht therapie 60 min              € 60.00

Een behandeling speciaal gericht op de huid met acne. Inclusief licht therapie wat ervoor zorgt dat de ontsteking in de huid die acne veroorzaakt verminderd wordt .

Medik8 complete behandeling 90 min                                      € 90.00

In deze behandeling worden de wenkbrauwen gemodelleerd, de huid wordt intensief gereinigd en huidverbetering  wordt aangepakt doormiddel van een fruitzuur peeling, een uitgebreide gezicht- hals- decolleté massage, intensief ant-age masker en afsluiting met producten die op huidverbetering en ant-aging werken 

Medik8 Chemische peeling

Afbeelding1Doormiddel van deze peeling op basis van zuren, worden verschillende huidproblemen zoals rimpels, acne en pigment vlekken vermindert en of verwijderd .

Age peel (huid verjonging), Beta peel ( acne) en White peel (pigment) kost € 80.00. Wilt u het in kuur verband dan kost 3 behandelingen € 230.00 of 6 behandelingen € 440.00

 

Losse Behandelingen:

Epileren / harsen wenkbrauwen               10
Harsen bovenlip of kin 10
Wimpers verven 10
Wenkbrauwen verven 10
Harsen Onder of bovenbenen 25
Harsen Onder of bovenarmen 20
Harsen Rug 30
Harsen Oksel 20
Harsen Bikinilijn 20