Over HB Care

Huidverbetering

Hb Care biedt u met Medik8 het eerste Groene Cosmetische merk voor huidverbetering! De producten van Medik8 zijn een combinatie van cosmetica en farmaceuticals en geschikt voor ieder huidtype. Ook voor de gevoelige huid zijn de producten van Medik8 zeer geschikt. Na een uitgebreide huidanalyse door onze huidspecialistes zal samen met u een keuze emaakt worden uit één van de vele behandelingen.

 

 WVL6191Medik8 is baanbrekend als huid onderzoeksbedrijf in cosmetische technologie en in het leveren van producten die geschikt zijn voor een gevoelige huid, zonder dat de werkzaamheid gecomprimeerd wordt, zodat het door iedereen gebruikt kan worden. Het is een mythe dat een product ontworpen voor de gevoelige huid niet zo effectief zou zijn, omdat het minder irritant is. Het was eerder ten onrechte aangenomen dat agressieve producten die een aanzienlijke ontsteking veroorzaken, de beste resultaten gaven (het idee is, dat agressieve producten een genezende reactie provoceren), maar het huidige advies, gebaseerd op de meest recente onderzoeken, is dat buitensporige ontstekingen beschadigde cellen kunnen veroorzaken die op lange termijn beschadiging van de huid en vroegtijdige huidveroudering veroorzaken.

 

De uitdaging voor Medik8 is om effectieve ingrediënten minder agressief te maken zonder vermindering van de sterkte. We doen dit op vele manieren bijvoorbeeld met behulp van film-encapsulatie, chirally juiste actieve bestanddelen, niet-zuur derivaten en gepatenteerde anti-erytheem technologieën. Uiteraard zal het gebruik van effectieve en sterke Actieve bestanddelen, zoals bijvoorbeeld retinols en fruit zuren, leiden tot enigzins tintelende ervaringen, zelfs op de sterkste huiden, maar Medik8 farmacologen hebben de mate van irritatie geminimaliseerd en in een aantal gevallen is het volledig afwezig. De meest krachtige en effectieve ingrediënten zijn niet meer buiten het bereik van mensen die verbetering willen zonder pijn! En wie wil dat niet ?