Haarmode Trends 2019

Kort kapsel met funky haarkleurFoto 3

 

Dit aparte korte kapsel wordt nog pittiger door de mooie asblonde tint. Het is een korte coupe met een mooie lange pony wat je in 2019 weer erg veel zult zien.

 

 

Lang en kort kapsel

Kort Lang

Combinatie van lang en kort haar in één kapsel.   Wil je ook graag meedoen met de kort haar trend maar vindt je het eng om je lange haar in een keer af te laten knippen? Dan is een combinatie kapsel misschien iets voor jou. Met deze coupe heb je zowel nog lang als kort haar en kan je veel kanten op.

 

 

 

Moderne bruidskapselsBruid

 

Ook de bruidskapsels zijn voor dit voorjaar/zomer 2019 weer chique en gestyled.

 

Zomer collectie 2019

 

Hier vast een voorproefje van de  kapsels uit de zomer collectie 2019. Het zijn mooie coupes waarin zowel verschillende kleuren als tinten zijn verwerkt.

Foto Site Foto 2017 Foto Site 2017  

 

Denim Blues

NaamloosOok mannen vinden het steeds leuker om variatiemogelijkheden te hebben met hun kapsel. Voor deze Denim Blues fotoshoot is het krulhaar van Matthijs op verschillende manieren gestyled om andere looks te creëren. Zo is het steil gemaakt met een stijltang, getoupeerd, met wax bewerkt en nat gespoten om totaal verschillende kapsels te modelleren.   Vindt je het leuk om te experimenteren? Gebruik dan altijd goede producten en materialen. Dit is niet alleen goed voor de houdbaarheid van je kapsel maar ook voor de bescherming van je haar.